Emploi Albanie et stage Albanie

Trouver emploi Albanie ou un stage Albanie sur Stages-Emplois parmi plus de 700.000 offres d'emploi, de stages. Offre de recrutement Albanie, emploi , embauche .

Trouver un emploi, un stage Albanie

Quelques offres Albanie :

Kamarier   Partager cette offre sur Facebook
Përshkrimi New Artist Lounge kerkon te punesoje: Kamarier Detyrat Te kene eksperience ne kete pozicion. Personat e perzgjedhur duhet te dine si te sherbejne dhe komunikojne ne menyre diskrete. Te kene sens te larte te mirekuptimit. ... - Voir cette offre d'emploi
Date de publication : 27 juillet 2021
Arketare   Partager cette offre sur Facebook
Përshkrimi Arkëtar/e me kohë të plotë (turni dytë) Detyrat Arkëtar/e Kryerja e veprimeve me korrektësi në arkë; Përgjegjes për proceset që kryhen në arkë dhe raportin përmbyllës. Kualifikimet Aplikanti duhet: Të ketë mbaruar s... - Voir cette offre d'emploi
Date de publication : 27 juillet 2021
Sanitare – Tiranë   Partager cette offre sur Facebook
Enoteka Johan - Tirana
Enoteka Johan kerkon te punesoje Sanitare. puna eshte me turne paga dhe kushte pune te kenaqshme Aplikimi: E rëndësishme: Referoni NEPUNE.com në email-in tuaj të aplikimit! Aplikoni nëpermjet portalit. Te interesuarit te kontakto... - Voir cette offre d'emploi
Date de publication : 27 juillet 2021

Sélectionner un métier Albanie